Минерална вода

Всичко за водата и защо трябва да пием минерална вода за да сме здрави.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.00лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.00лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

Как да си набавим здравословна и чиста вода?

Факт е, че водата от канализационната система не е с нужното качество за ежедневна консумация. Поради това, че тръбите по които тече са доста стари и амортизирани, тази вода съдържа вредни вещества и примеси, които могат да предизвикат болести и да увредят нашето здраве.

Един от начините да си осигурим качествена и здравословна вода е да консумираме бутилирана минерална вода или изворна такава. За удобството на клиентите фирмите, занимаващи се с търговия и доставка на минерална вода предлагат различни разфасовки води – от най-малките 350 мл., до туби с по 10 и 15 литра вода. Ако редовно купувате по-големи количества минерална вода, която ползвате в къщи или в офиса, можете да се възползвате от туби, от които директно се сипва нужното количество вода. Такива могат да се видят на много обществени места като аптеки, болници и поликлиники, учреждения и офиси.

Прочети още: Как да си набавим здравословна и чиста вода?

Видове минерална вода

Минералните води безспорно са природно богатство от което всеки от нас би трябвало да се възползва, ако иска да консумира натурална и чиста вода всеки ден. Факт е, че храна, приготвена с минерална вода или топла напитка като чай и кафе, които са направени с минерална вода са със съвсем различни вкусови качества от тези, които са с обикновена вода от чешмата. Въпрос на избор е как ще приготвяте вашите ястия, но веднъж опитали рецепти с минерална вода, вие със сигурност ще откриете разликата.

Кои са отделните видове минерални води?

Прочети още: Видове минерална вода

Видове вода и полезните и свойства

Във водата се е зародила първата форма на живот, както гласи теорията на Чарлз Дарвин. Водата дава живот, но и предпазва от много болести и неразположения, което я прави желана добавка на всяка съвременна диета.

Водата бива няколко основни вида, според това, от къде се добива и какви съставки има. Най-разпространената и популярна сред хората вода е минералната вода. Както показва името, тя съдържа много минерали, а и други микроелементи, които променят нейния вкус. Минералната вода има лечебни и терапевтични свойства. Неслучайно повечето от древните цивилизации са изграждали своите големи градове, не само край реки и морета, но и край минерални извори. Минералната вода се смята за изключително чист природен източник, като нейните залежи се намират дълбоко под земята, което я предпазва от замърсяване.

Прочети още: Видове вода и полезните и свойства