Минерална вода

Всичко за водата и защо трябва да пием минерална вода за да сме здрави.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.00лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.00лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

Минералната вода помага за постигане на съвършено тяло

Ясно е, че съвършени неща не съществуват, колкото и да ни изглеждат такива, гледайки ги през очите на реклами, по билбордове, в медия, дори на личните смартфони и таблети.

Вместо да търсим нереалното, можем да се научим на много по-ценни съвети и да обогатим представата си за тайните качества на водата. Това как тя може да допринесе за по-добрата ни визия се състои в няколко стъпки:

Лечебните свойства на минералните води са открити десетилетия по-рано. Наред с тях наука и медицина доказват и до днес ни изумяват с неоспорими факти, в резултат въздействието на водата над красотата на човек.

 

Ако и вие страдате от мислите за несъвършенствата си. Килограми в повече, широк ханш, бръчки, целулит – достатъчно основания, които в повече или по-малка степен тровят живота ви, научете сега как да живеете в хармония с телата си.

Не на изтощителните диети – не е необходимо да се подлагате на вълчи глад или да изтощавате организма си лишавайки го от важни елементи. Достатъчно е да увеличите дневният прием на вода, да стартирате деня с чаша минерална вода на стайна температура и да разпределите 2 литра вода на равни порции през целия ден. Учените са установили, че благоприятното въздействие на минералната вода над организма, спомага за намаляване на апетита. Последното е и грешка на много хора, която се допуска в моментите, когато тялото е дехидратирано. Тогава организмът разчита неправилно симптома на дехидратация, бъркайки го с глад.

Не на скъпата козметика – потърсете покой, като спрете да давате неразумни пари за скъпа козметика. Приемете, че хората в миналото са постигали много по-добра визия с естествени средства. Съставът на минералната вода може да направи чудеса с водата ви, при това дори няма опасност за предозиране. Минерални бани или вана с минерална вода и етерични масла, един път седмично може да тонизира тялото и да накара всяка клетка да се чувства по-жизнена и млада.

И като може би най-важно правило специалистите психолози и психиатри дават най-важния съвет – Да обикнем тялото си!